lördag 21 juli 2012

I <3 KENT

Helt underbar konsert med Kent i Sundbyholm ikväll. Multipla rysningar i kroppen. Grymma låtar. Snygg scenografi och lasershow. Sveriges bästa band i sin hemstad. Och i min hemstad. Eskilstuna!



- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 19 juli 2012

Sommaren 2012

Den här sommaren kommer inte att gå till världshistorien som den varmaste. Solen lyser ofta med sin frånvaro men jag har lärt mig slappna av mer. När det regnar unnar jag mig själv mer att slappa och slappna av. Annars är det utflykter både hit och dit. Men min själ har mått bra av all vila. Visst har jag och familjen hunnit med en hel del ändå. Mannen jobbar och har inte varit med på allt, förstås.

Imorgon väntar Sagostigen och till helgen en tur till Stockholm med övernattning. Tidigare somrar har varit mer fulla av aktiviteter och mini-resor runtom i Sverige. Men i år tar vi det lugnt. Och det är verkligen skönt!
















- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 10 juli 2012

Stoltaste frun i stan

Min man är så galet duktig. Han är kreativ och så kunnig inom foto. T.ex. att han blandar foto och film. Jag gillar det verkligen. Kika in på: http://pox.se/blogg/2012/07/10/4-x-film-noir-cinemagraph/

lördag 7 juli 2012

Möhippa

Igår var det dags för möhippa. Min fina vän Mervi ska gifta sig i augusti och då var det så klart läge för burlesque-dans, bastu, bryggflottning och barrunda. Tjejen som lärde oss burlesque var helskön och bruden och alla vi andra hade det riktigt kul!

Tanken var också att vi skulle tänt svävande lyktor, men det vågade vi inte... På Eskilstuna kommuns hemsida står det att det kan börja brinna på hustak och att den som tänder lyktorna är ansvarig. Så den detaljen hoppade vi. Men kvällen blev lyckad ändå!

- Posted using BlogPress from my iPhone