lördag 31 mars 2012

Konserter

Förra veckan var jag på Thåström på Lokomotivet. En riktigt bra live-upplevelse. Det blev dessutom en date med mannen, lite egentid. Det händer inte så ofta när man har två små knoddar.






Imorgon ska jag åter till Lokomotivet. En kompis ringde och ville ha med mig på Eva Dahlgren och visst, jag hakar på. Eva Dahlgren är mycket barndomsminnen för mig. (Precis som Prince, Billy Idol och Sade.)

Men den konserten jag längtar till allra mest är Kent. De kommer till Sundbyholms slott i sommar... Jag såg dem för länge länge sedan i Vilsta. Det var en sån där kväll som jag till och med kommer ihåg min klädsel ifrån. Hur som helst, jag vill gå på deras konsert men behöver veta med säkerhet att både jag och mannen kan gå. Barnvakt, du vet... :)



- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 26 mars 2012

Bilder

Pierre tog några fina bilder igår när vi firade Paulinas födelsedag. Man kan hitta dem enklast om man följer länken:
http://m.flickr.com/#/photos/pierrepocs/7014952815/.
Är så lycklig över min familj!






Och en vanlig mobilbild:



- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 25 mars 2012

Förändringar

Imorgon ska vi till Stockholm och fira storasyster som fyller år. Och såhär sent på kvällen gjorde den insikten mig lite vemodig. Att hon är närmare 40 än 30 känns konstigt. Hon är ju max 24 år i mitt huvud. Samma med mina föräldrar, de är unga och inte närmare 60.

Tiden går så galet fort. Ibland vill jag bara frysa tiden och låta saker vara som de är just precis nu. Jag vill inte förlora den värld jag lever i.

Min lillasyster har också flyttat till Stockholm. Hon lämnade sitt älskade Göteborg för att kunna vara närmare familjen. Vackert. Så alla i min absolut närmaste krets finns max 1,5 h borta. Det är gott för hjärtat. MEN så har nu min fina bonusdotter fyllt 19 år och meddelat att hon tänker flytta till Göteborg i tre år tillsammans med sin pojkvän. Det blir säkert en fantastisk erfarenhet i hennes nystartade vuxenvärld, men det kommer att bli tomt. Hon sover inte hos oss särskilt ofta längre, men de här visiterna hon kommer på, både korta och långa, kommer ju till stor del att utebli. Jag förstår paniken som hennes mamma antagligen känner angående Göteborgsflytten. Hennes barn, 4,5 h bort. Jag är tacksam över att mina systrar har flyttat ifrån mig, för det har lärt mig att hantera sådana här situationer bättre. Jag trodde inte att jag skulle klara av ett så långt avstånd mellan oss. Men jag klarade det och gör det än. Så kommer jag även att göra med Cassie. Alla förändringar utvecklar. Men dessa förändringar gör mig sentimental, ofta säkert mer sentimental än andra, men jag försöker handskas med det. Och jämför jag mig själv med mig själv i tonåren så har jag kommit lång väg.

- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 19 mars 2012

Förberedd

Förra veckans resa till Poole är fortfarande färskt i mitt minne. En fantastisk resa. Jag kommer inte att glömma den i första taget. Människorna var väldigt trevliga. Och vi fick se och uppleva så mycket. Jag är verkligen tacksam för denna chans.



- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 18 mars 2012

Resan till Poole

Några mobilbilder från min resa till Poole vid södra Englands kust. En härlig resa med många intryck. Det är med Comenius-projektet Masterclasses som jag och min kollega Malin fick chansen att åka och fortbilda oss.











Fina Hotel du Vin.







Stonehenge! Vilken upplevelse!



Breamore. Från saxisk tid.



New Forest, naturreservat med fritt strövande djur.



Från Sandbanks.



Gamla stan i Poole.



Sista dagen fick vi roomservice. Nam!

- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 7 mars 2012

Titta vad jag hitta'!

Letade efter Djurgårdsskolan-kort, stötte på denna. Sötis Maja!


- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 6 mars 2012

Mer bilder från jobbet

Jag håller på med en PowerPoint till jobbet som ska visas upp i England nästa vecka. Så jag och min kollega Malin knäpper så många verksamhetsbilder som möjligt. Kul men pirrigt att presentera det sen!




















































- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 3 mars 2012

Lördagsmys




- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 2 mars 2012

Blandade kort från jobbet

Jag håller på att sätta ihop en PowerPoint om min skola inför min Englandsresa om en vecka. Här är några kort från denna vecka.






























- Posted using BlogPress from my iPhone