söndag 14 september 2008

Mysigaste mormorn

Mamma fyllde år igår. Det firade hon med att bjuda på äkta barnkalas! Först bjöd hon alla barnbarn och oss vuxna så klart på inträde till stans badhus "Vattenpalatset". Barnen fick äta korv och dricka O´boy. Vi vuxna hade te och kaffe och goda mackor. Hur härligt som helst var det!

Sen gick vi genom stan och in i en nyöppnad jättefin barnaffär. Ville köpa många saker, men höll mig. Sparar till Kreta... Barnbarnen gjorde ett stopp i godisaffären och sedan var det dags att knalla hem till mamma och pappa. Pappa hade förberett en jättegod renskavsgryta. Mumma! Till efterrätt vankades det pannkakor och bakelser. Alla fick ett varsitt ljus att blåsa ut. Återigen hade mormor tänkt på barnen!

Mätta och belåtna var det sedan dags för karaoke och annat kul. Vilken grej, mormor (alltså min mamma) bjuder på ett äkta barnkalas på sin födelsedag så att barnbarnen ska ha kul! Hoppas hon blir nöjd med sin present. vi gick ihop och köpte en kurs i blomsterbindning med tema "höst". Jag tror att det blir kanonkul för henne! Hon är värd det bästa!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Våran mamma är nog i topp när det kommer till världens bästa mormor! Hon tänker alltid på sina barnbarn...och på sina barn också såklart :P

Pierre Pocs sa...

Inverterad! Vi tänker olika även i bildbehandling. Kanske därför vi passar så bra ihop ;) Hmm hur tänkar han nu, tänker Kati :D